måndag 17 januari 2011

Veckan som gått

Vi har, hela veckan, sysslat med att städa och rensa ur vardagsrummet. Böcker, tidningar, kort m.m. som aldrig blivit insatta i album.Vi är otroliga på att spara på oss allt mellan himmel och jord ( "kan vara bra att ha" :-), känns det igen ? ). Det som kännts jobbigast att kasta, är allt som handlar om hundarna, både våra egna och alla boxerkullar som fötts hos oss. Det jag sparat är årsböcker och all data på kullarna samt några kort som minner om de tiderna.......Hela årgångar av Boxerbladet sedan 1984är nu "puts väck" , det mesta har vi kört till återvinningen.
     Vi har dessutom möblerat om lite till Vedin´s stora förtret, då vi plockat bort hans "älsklingssoffa"! men han har i stället fått en egen fåtölj med fönsterplats. Vi har bytt plats med ett par bokhyllor
  som inte är av det lättaste modellerna. Släpat och slitit upp och ner för trapp !  Har inte behövt träna i gymmet den här veckan kan jag säga.....bara blivit 1 ggr.



     Nu är det Mån. igen och en ny vecka. Vi är inte på långa vägar klara med det vi "dragit igång" med, men vi får ta en bit i taget.
     Hörs igen..... / Bea

Inga kommentarer: