söndag 18 december 2011

Veterinärbesök....Kyrkobesök

      Vedin's operation fick avbrytas, då han började kräkas efter att han blivit sövd och fått ner "tuben" i halsen. Veterinären tog ett helt riktigt beslut att bryta, då det finns risk för att det kan hamna i lungorna. Vedin fick vara kvar för observation till e.m., då vi fick hämta hem honom.Ny tid dagen efter för lungrtg.
      Leif åkte in med honom, då jag jobbade, skönt att allt såg fint ut och vi fick ny tid till 21/12 ( Onsd.) Så då provar vi igen och hoppas på att allt går vägen den här gången.
      Så lagom till Jul blev jag förkyld. Inte sängliggande men orkeslös och "klen". Har jobbat som vanligt och nu har jag bara 2 arbetsdagar kvar före Jul!
      Någon julstämmning har inte infunnit sig, då det är grönt och blötväder för hela slanten. Vi gjorde ett försök till att uppnå den saknade känslan genom att åka till Hille Kyrka på Julkonsert med Sanna Nilsen. Ett bra försök var det väl och Sanna bidrog till en fantastisk stund i kyrkan. Hon har en enorm röst och en närvaro som går utanpå det mesta. Men när det "spöregnar" utanför, är det svårt att bibehålla den känslan.


      Nästa vecka är Julveckan och vi väntar först och främst på att Vedin's operation ska bli avklarad. Sen får Julhelgen bli lugn och fridfull med en nyopererad hund i huset.
      En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! till er alla från oss 3 / Bea- Leif och Vedin

2 kommentarer:

Susanne sa...

Hejsan!
Hoppas allt är bra med dig!!
TACK för dina trevliga inlägg i vår gästbok!!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

KRAM Susanne med flock...

Bea sa...

Ser fram emot nästa uppdatering, med bilder i utställningspose :-)
Sköt om er och vovvarna! / Bea