lördag 30 juli 2011

Semester v.2

    Veckan började med "så-där-väder" blött och ruggigt.
     På Måndagen kom Ingrid, Ingeborg och Majken. Ingrid´s barnbarn Ellie var också med. Det var planerat att vi skulle åka till Älgparken i Rörberg, Men 1 dag i veckan är det stängt för besökare och det var just Måndagar!
     Vi bestämde oss för att åka till Laxön i stället, trevligt ställe att gå och strosa på. Finns hantverk,galleri, loppis och kafeér bl.a. Vi skulle åka hem och äta mat efteråt, därför nöjde vi oss med en varsin glass. Majken var med, men Vedin fick stanna hemma. Han har det ju lite jobbigt när det är varmt.
    Tisdagen åkte Leif och jag MC till Karlholm, Leif har en kusin med make som bor där.Bjöds på lunch när vi kom. smakade bra...Tack! och tack för abborrfileérna vi fick med oss hem, dom avnjöts till lunch dagen efter.
    Jennie och Alvin följde med oss till Valbo i Torsdags. Först gick vi i köpcentrat och "fönstershopade" mest. Sen fortsatte vi till Peter-Anna och flickorna och fikade lite.
    Lördag i dag och snart är jag inne på min sista semestervecka, hur roligt är det på en skala 1-10 ? Men så är det.... Ha're / Bea

Inga kommentarer: