lördag 23 juli 2011

Semester

     Så var den äntligen här, semestern.........1 v. har gått och vi har hunnit med en del mellan skurarna. För mig är inte vädret det allra viktigaste, utan det är att få vara ledig " bara vara".
      Vedin kommer alltid när han hör att vi använder elvispen. Här har Leif gjort glass och då blir det avsmakning för Vedin´s del.
Mums,mums,säger Herr V-Dean.
 
      Har nå´t att se fram emot när det blir höst! För vi har köpt biljetter till Konserthust i Nov. Först Bosse Parnevik med gubbröra och senare Owe Thörnqvist med Eba Jaba Åsså Ni Ba .
      Åkte till Marma och satte en blomma på Leif´s mamma och pappa´s grav. På hemväg stannade vi i skogen, så Vedin fick springa av sig lite energi. Men det var i varmaste laget, så det blev inte nå´n lång stund.
     Vi har också hunnit med några MC-turer. Vi åkte bl.a. till Rörberg, till Kybacka Gård Älgparken, där mötte Peter,Anna, Eda och Bodil upp. Vi fikade där innan vi åkte hemåt igen.
"Älgen" utanför entre'n vid Kybacka Park.

     Vi har också avverkat premiären av surströmming. Smakar aldrig så gott som första ggr.på säsongen. Mums!
     Furuvik nästa. En regnig dag men helt Ok i alla fall. Eda och Bodil var med och dom struntar i vilket väder det är. Karusell och "masken" ( mini berg o dalbana ) går bra att åka ändå.

Bodil&Eda åker karusell m.farmor Bea.
     På Mån. får vi besök från Sthlm. 2 vänner med BOXER, det ser vi fram emot.     Återkommer till veckan, hörs då / Bea

Inga kommentarer: