lördag 11 september 2010

11 September

Glömmer inte det datumet, 11 Sept. , World Trade Center...
Men nu var det inte det jag skulle skriva om.
Förmiddag... fikat.... bytt i sängar.... tvättat.... löst Melodikrysset.
Gjorde iordning paltbröd med fläsk o vitsås och åt, är ju bara så gott. Vedin inte på topp idag, ligger mest och äter inte.

Det var bestämt sedan tidigare, att vi skulle skjutsa Jennie (dottern) till Valbo. Jennie är Gudmor till en liten tjej som heter Tilde och som fyller 2 år idag. Alvin följde också med, men Filip stannade hemma (Alvin o Filip är våra barnbarn). Vedin fick också stanna hemma, då han inte verkade vara så alert.
Medans Jennie o Alvin "kalasade" med Tilde, gick Leif o jag i Valbo Köpcentrum. Lyckades med att INTE köpa en massa önödiga saker! Gick in på apotek och köpte medicin mot min hosta....är förkyld.
Åkte hem efter ett par timmar och kan man tänka sig......Vedin åt sin f.m.-portion! Vad han fick...? jo som vanligt....kycklingfilé, köttfärs, lever, med potatis och idag också lite paltbröd. Så´n är han.....!

Ikväll blir det TV, "Här är ditt liv", ett lite småtrevligt program tycker jag... Imorgon är det dags för Alvin att spela fotboll igen.......
Hade gjort iordning en lista till helgen, med c.a 15 olika punkter som skulle göras ute på tomten.Verkar inte som om "det går ihop"......men vad då?.......
Vi hörs igen / Bea

Mamma Petra får hålla i Tilde i håret så hon inte lutar sig för långt fram när hon ska blåsa :)


Lillasyster Julia fyllde 1 månad idag!

Inga kommentarer: