söndag 5 september 2010

Helg igen

Den här helgen har det också varit fint väder.
På lördagen började vi som vanligt med att lösa Melodikrysset, det är stående mellan 10-11 på f.m.
Efter det åkte vi in till sta'n, Leif skulle titta efter en jacka men hittade ingen som passade. Då gick vi till Rådhustorget och köpte getmessmör och en varsin glasstrut med hemgjord glass. Varje lör .f.m. har  "Bondenära Marknad" försäljning där. Avslutade med att äta en strömmingsburgare med bröd, det är såååå gott!!
När vi kom hem tog Leif en tur på MC:n och jag och Vedin tog en promenad.

Söndag morgon åkte Leif, på "Hojen" till Marma, och planterade ljung på hans mammas/pappas grav. På väg hem stannade han och plockade lite gula kantareller igen :-)


Vi hade bestämt att efter Marma skulle vi åka till Valbo och köpa en ny sele till Vedin. Det var snabbt gjort. Vedin knallar stolt rakt genom affären, morsar på alla, och sköter sig alldeles utmärkt när vi ska prova den nya. Säkert en bättre variant än hans förra (den har han "tagit sig ur" 2 ggr!) känns så ...
Vår son med familj bor i Valbo, så vi passade på att åka dit en sväng. Hade svamp med oss och gurka och tomat från vårt växthus. Det uppskattades.
 Det tog några timmar och det märks på Vedin att han har haft lite annorlunda saker för sig idag. Han har legat avslagen sen vi kom hem.

Imorgon är det en ny vecka och jobb igen :-( Skulle gärna vara hemma med mina "pojkar", men, men.....
Slut för idag,tack för idag /Bea

2 kommentarer:

Eva & Roxie sa...

Vilken härlig helg ni haft :) Kul att läsa det ni har för er!
Kramar

Bea sa...

Kul Eva att du följer med oss!
Väntar med spänning på din "nya sida"
Sköt om dig o Roxie