onsdag 28 september 2011

Semesterdagar......

     På Måndagen blev det tidig uppstigning...c:a 03.30. Skulle hämta en bekant i sta´n kl. 05.30,som skull åka med oss till sjukhuset i Bollnäs. Tid där kl. 07.30 för en operation. Vi hann bra och vad vi vet i dag har allt gått bra.
     Från Bollnäs fortsatte vi mot Alfta. Kom så tidigt att vi åkte en rundtur i omgivningarna, mycket har ju ändrats sedan jag flyttade hemifrån i mitten av 60-talet!
    När affärerna öppnat handlade vi lite. På Blomsteraffären köpte jag blommor till mamma´s och pappa´s gravar. Planterade och städade bort lite höstlöv och vissna växter.
    Åkte sedan vidare till min storebror, som bor i Storsveden,men han var inte hemma. Däremot fru och barn ....så vi fikade med dom.
    Fortsatte sedan vidare mot Edsbyn till en barndomskamrat. En tuff tjej, med en tuff sjukdom, men med ett frejdigt humör! Fortsätt kämpa!!
    Vi vände hemåt på e.m. Stannade i Bollnäs på väg hem och åt lite mat , i alla fall jag, på Mobackes.
    Vedin var med och fick springa lite i Hälsingeskogarna, bland varg och björn......nejdå, såg inget av den varan!
    Leif saknar sina "pojkar", Kasper och Elvis, i dag.

Fick höra i morse att de fått somna in. Skrev ju om dom tidigare och det kändes rätt mot dom, då de inte fick vara inomhus hos ägarna.Men Leif och katterna blev nära kompisar, så det känns tomt och tråkigt nu. Livet kan vara tufft både mot djur och människor.
   Slut för nu! vi hörs / Bea

2 kommentarer:

J. sa...

Småmissarna :/ men de har det nog bättre nu i katthimlen. Och hur skulle det ha blivit i vinter?

Kram.

Bea sa...

Känner det så också,att de har det bra nu. Tänker på dig i dag :-) det går bra...lovar.
Kramar/Mamma